Det är söndag, vilket betyder ny poddis! Under själva inspelningen hade vi lyxen att ha en kock som serverade oss en lyxmacka av rang! (ännu mer lyx dagen efter en aw med kontorskollegorna!). Anledningen till denna lyxen är att "Ta fram det bästa" är vår nya poddsponsor som vi är väldigt glada över! Gustaf är ju en senapsfanatiker och jag en tabasco-lover så detta samarbete känns ju väldigt härligt!

Hur som helst, tillbaka till själva poddavsnittet. Idag skrattar jag mycket och högt när Gustaf berättar om sin väldigt märkliga catfight utanför Riche, jag kör en liten instagramskola med Gustaf som vill ha fler följare på instagram och sedan agerar vi såklart hobbypsykologer och rör det känsliga ämnet "sms-ande i dejtingstadiet". Och vi tänker såklart olika för vi är en kille och en tjej. Det och mycket mer i dagens avsnitt. Här lyssnar ni!

Avokado marinerad i tabasco med lax, pocherat ägg och soya-majo. Och färskost i botten. VILL.HA.DEN.NU! Här finns receptet (klick) för den som är sugen på en söndagsmacka 2.0.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine