Modette_PODDBILD

I dag är första avsnittet av min & Jossans podcast ute! Hehe, är lite nervös. Men tanken bakom KARRIÄRISTA podden är att vi får så mycket mail av unga tjejer som undrar hur man kommer in i branschen, vilken utbildning man ska gå osv. Så vi tänkte logiskt och kände att det var just en karriärs-podd som saknades balnd alla andra poddar därute. Så en peppande karriärs-podd vad just vad det fick bli! (Nej jag tror inte jag är en framgångsrik Obama, men jag är sjukt jävla glad och tacksam att jag får jobba med det jag älskar.)

Iallafall så snor jag hela första premiäravsnittet av Karriärista-podden. Jag kommer berätta om heeeeeela min resa fram tills idag (alltså, på riktigt, för jävlar i havet vad jag tjötar) från klädbutiken i Jönköping, rakt in i tv-svängen, vidare till tidningsbranschen och till underbara jobbet jag har i dag. Och visst, klart jag ständigt jagar nya drömmar och siktar mot nya mål. Det är det som gör livet spännande.

Men vi kommer även intervjua kända profiler i branschen för att kunna ge er så mycket erfarenhet, råd och pepp som möjligt. Så håll koll på Karriäristapodden i höst, nytt avsnitt varje tisdag!

HÄR LYSSNAR NI PÅ FÖRSTA AVSNITTET AV VÅR KARRIÄRISTA-PODD!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IMG_0507

1. Familj, nära & kära. <3

2. Mina bästa vänner. Har ett gäng som jag kan räkna dit. Jag är lyckligt lottad.

3. Lösgodis. Gärna salt och surt tillsammans. I en dubbelmacka.

4. Kärlek och romantik, ömhet och omtanke.

5. Musik. Jag spelar gärna sönder låtarna tills jag tröttnat på dem. Sen byter jag.

6. Att resa. Gärna till USA. Och en varm sol. Och en vit sandstrand.

7. Att vara ute och springa. Jag bubblar över av endorfiner. Och det gör ju oss lyckligare har dem sagt.

8. Mitt jobb. När man sitter på bussen på morgonen och känner ett lyckorus över dagen då den knappt börjat. Då är det bra.

9. Hästarna. Saknar det för mycket nu. Dags att ta upp de där rogivande intresset igen.

10. Skratta. Mer än något annat. Älskar att skratta. Speciellt när magen knyter sig och man får lätt andnöd.

Likes

Comments

4934edd8cc636ae2542ced8f5f00dfde

Idag önskar jag mig; en huvudvärksfri kväll, massa energi och "parfymväskorna" ovan från Chanel.

Likes

Comments

traderaLOVEBIRDS! Jag lyckades haffa denna klassiska och perfekta trenchcoat från Filippa K i storlek small från Tradera häromdagen. MEN jag har tyvärr inte fyndat den till mig själv utan till någon av er!

För att ha chansen att vinna kappan så kommentera detta inlägg med varför DU ska vinna samt länka till ett plagg på Tradera som skulle vara ditt fyndplagg just nu! Glöm inte lämna din email-adress i kommentaren så jag kan kontakta dig. Jag drar en vinnare den 7 oktober!

Lycka till!

Detta inlägg är ett samarbete med Tradera

Likes

Comments

skog kantisar

Efter frukosten packade vi in hundarna och oss i bilen och rattade mot guldskogen. En knäpptyst vacker skog, en sol som värmde med ett lugn som är svårt att beskriva. Och detta tillsammans med tjejerna i mitt liv. Att det var rogivande timmar behöver knappt tilläggas.

Utöver det så kunde jag faktiskt inte ha haft ett bättre dygn i Jönköping. Den har innefattat lite av allt. Efterlängtad familj & vänner, lite fest och massa kärlek så jag är mer än tillfredsställd. Nu är vi hemma i Stockholm igen och jag ska i skrivande stund slänga ner guldet ovan i stekpannan, överrösa med smör och äta med kärlek. Glad söndag! 

Likes

Comments

IMG_31101

Jag har valt ut min favorittoning från L’Oréal Casting Crème Gloss. Vilken är din favorit?

_________________

Du är väl med i tävlingen om att bli Miss Glossy 2014?? Inte? -  TÄVLA HÄR!

L’Oréal letar efter två tjejer som får bli ansikte utåt för Casting Crème Gloss. Hårtoningen som förstärker din naturliga hårfärg, ger glänsande färg, vårdar håret och är helt ammoniakfri.De två lyckliga tjejerna om vinner får komma till Stockholm, bli stylade av L’Oréal Paris professionella stylister och fotograferade av en världsberömd modefotograf. Huur kul??

_______

  Detta inlägg är ett samarbete med L’Oréal

Likes

Comments

IMG_0591

Hade världens härligaste dag/kväll/natt igår. Vi kom till jkpg direkt in på 3års kalas, häng med släkt och familj, vidare ut på stan där jag sprang in i massa gamla vänner. Idag vaknade vi till detta ovan och nu ska vi ut i skogen och plocka svamp. ÄLSKAR sånt här.

Likes

Comments

dragare

När jag är tankspridd eller allmänt känslofylld så går jag alltid in på pinterest och plockar ner bilder på sakerna jag har i mitt huvud. Idag såg det kollaget såhär. Överlag vill jag skratta som ni ser. Massor!

Likes

Comments

louis

Some details of today. Sneakers - Stan Smith, Denimshirt - Ralph Lauren and my new Louis Vuitton bag.

I helgen sticker jag och Sara till Jönköping. Var jäkligt längesen jag var "hemma".  Ska hänga med familjen, gå skogspromenader och fira Charlize 3 års dag!

Likes

Comments

Nouw Magazine