IMG_8123

IMG_8149

// Sweater – Balzak Projects Denim – Gina Tricot Sunnies – Celiné and Havaianas //

Var ner en sväng på stan med syrran innan lunch. Självklart så ska jag med shoppingstopp springa på drömväskan på NK. Och vad tror ni hände? Ni kan ju bara gissa. Man kan jämföra mitt väskbegär som med att sätta en unge i en godisbutik. Det går liksom inte hålla sig i skinnet. Så ja, det blev ett drömköp. Perfekt såhär i semestertider. Haha.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

DSC_5838 DSC_6216 DSC_6238

DSC_5989

TACK SOM FAN Petra & Zandra för igår! Hela Wall förvandlades till en galen, svettig karneval. Alla stog och vevade och dansade, och jag var lycklig ända in i själen. ÄLSKAR livet lite väl mycket när det behandlar än så! Nu sooooova. XX J

Likes

Comments

IMG_8011

Igår firade jag och frugan in semestern med en hemmagjord strawberry daquiri, farligt gott! Känns förjäkla gött med semester faktiskt! Men innan utlandsresor osv så är det RIO FIEZTA på Wall, CARNIWALL rättare sagt som Petra och Zandra styrt. Så nu ska vi åka in till stan och hitta ngt typiskt RIO-aktigt. Jag tänker ju paljetter och fransar, men vart fasen hittar jag de?! HELP!

Likes

Comments

IMG_7989.jpg

// Jacket – Filippa K Sneakers – Nike Shirt – H&M //

IMG_7961.jpg

IMG_7967.jpg

Var på en mucho trevlig lunch idag hos min kompis Robin och kollade in Won Hundred som är ett danskt märke. Hela kollektionen kändes jäklig fin måste jag säga! Föll som en fura för en svart klänning med tunna band och ett par trasiga boyfriend jeans. Nu ska jag jobba på som tusan här, är lite av en sönderstressad själ idag med allt som ska bli klart innan VAC-C-C-C-ATION!

Likes

Comments

IMG_7958.jpg

Titta vilka fina färger det är på Armanis vårkollektion nagellack. Jag vill bara gå nuts och blanda de rosa & röda tonerna.

Likes

Comments

Joanna-Fingal_loggaVISA 

Som ni säkert fattat gör jag ett samarbete med Visa som handlar om att inte skjuta upp saker. Hur gör man för att lägga av med det och inte hamna i uppskjutarfällan? Här är iaf mina 3 bästa tips tillsammans med Psykologifabriken!

1. Identifiera ett första litet steg mot målet. Om räkningarna ligger oöppnade i en hög kan ett första steg vara att bara öppna kuverten och sortera dem så att du vet vilka som är mest akuta att betala och när du måste göra det.
2. Inför positiva konsekvenser. Att ha en belöning att se fram emot ökar motivationen eftersom den jobbiga uppgiften då kommer att få en positiv konsekvens. Bestäm dig för en liten belöning som till exempel en fikapaus eller ett roligt Youtube-klipp. Det är viktigt att ge sig själv belöningen efter att uppgiften är klar – aldrig före.

3. Försök att alltid betala med kort vid internetshopping så att köpet blir klart på en gång, annars känns det ofta lite för lätt att handla. Man får liksom varan "gratis" och först en månad efter så kommer räkningen. Då är man både trött på varan och inte alls sugen på att betala de 2000 kronorna som den faktiskt kostade. Betalar du direkt har du störrre koll på vad som kan spenderas på kontot.

Likes

Comments

IMG_7922.jpg

IMG_7931.jpg

IMG_7910.jpg

Igår var det middag i Petras nya lägenhet. Och ingen dålig sådan. Vi var ett gäng vänner som satt och snackade skit, åt tapas och skrattade! En bättre mitt-i-veckan dag helt enkelt! Bokade Italien resan också. Nu är det nära! Cypern är först ut om en vecka! Jag tog de dock easy-peasy igår då jag & Eve körde ett stenhårt BECORE pass tidigt imorse. Wow, mina ben skakar fortfarande!

Likes

Comments

IMG_7865.jpg IMG_7875.jpg IMG_7869.jpg

Var hemma hos mitt lilla bly idag och spelade in 56-frågor. Alltså denna överjävligt glada människa. Det hoppar grodor ur hennes mun titt som tätt, och man vet aldrig vilket svar man får. Det är inte för intet hon kallas BLYgården. Så med det sagt så beordrar jag er att kolla på 56 frågor med henne imorgon. Jag lägger upp det i bloggen! 

Nu? Lämna kontoret och äta middag hos personen i fråga!

Likes

Comments

Nouw Magazine