Vaknade relativt stressad imorse, hade snoozat förbi klockan. Den paniken när man inser de. Hua! Så det blev en enkel outfit fredagen till ära, glömde sminket också som ni ser, hehe. Gillar ju iofs enkla outfits, så inte så ovanligt för att vara Joanna ändå. Nu ska vi strax lämna le office här för att ta en taxi till Globen och NTC mässa. Träningspass osv. Hur ser er fredag ut?

// Cashmere knit Davida Leathertrousers Zara Shirt Ralph Lauren Shoes Converse //

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick några bilder på mig och min bästa vapendragare skickade till mig från modeveckans sista dag. Det var kallt som tusan den dagen, det blåste som fasiken och jag hade tagit på mig en på tok för kall jacka. Också där någonstans som dunderförkylningen kom som ett ovälkommet brev på posten. I blame myself I guess.

Foto: Anna Nohlås

Likes

Comments

Mår sådär faktiskt om jag ska vara ärlig, men det är bara bita ihop. Brukar vara en jäkel på just den biten. Hehe. Är fortfarande  kvar på kontoret, sitter och skriver på en artikel och vid klockan åtta ska jag knata bort till Pontus för en middag, ska bli riktigt gott. Längesen jag var där, så det ska bli spännande!

// Coat Dagmar Knit Carin Wester Leather-trousers Selected Femme Bag Adax //

Likes

Comments

Hann träffa fina Hanna för en snabb kaffe igår. Är helt kär i hennes jacka från Acne, färgen är beyond! Där fryser man fasiken inte. Vad hände mer igår? Var på Sofi & Steves lunch på Nobis där dem berättade om sitt nya koncept #theyouway som snart lanseras. Ni får hålla ögon och öron öppna, lät jäkligt spännande. Där bjussades det på laxsallad och härligt häng med min bordsgranne Janni. Kvällen avslutades med Tiger och en sen middag med pappa. Idag då? Kontorshäng, förkylning och en satans huvudvärk.

Likes

Comments

Modeveckans sista dag såg ut såhär. Körde på en ganska enkel och svart outfit med bootcut byxor och statementhalsband.

// Trousers Mango Coat Filippa K Necklace Charlotte Bonde Bag D&G //

Likes

Comments

Dag två såg ut såhär. Grått och blått. Är verkligen inne på blåjeans just nu, fått en liten grej för de märker jag.

// Jeans Dr Denim Knit Zara Coat Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok Bag Stella McCartney //

Kom precis nyss från frukostvisning för Deitas på Riche samt Filippa K. Nu ska jag effektivt skriva klart en intervju här innan vi ska knata vidare mot Nobis och en spännande grej fina Sofi Fahrman & Steve Terry håller i. Spännande! Senare AltewaiSaome, sjukt peppad för vad dem ska hitta på efter hypen som blev efter deras SS14 kollektion.

Likes

Comments

En liten sneak på dagens, helkroppsbilder kommer senare. Grått- och blåtoner ser ni ju iaf var dagens melodi.

Likes

Comments

Såhär såg det ut för fröken Fingal igår. Svart, svart & svart. Ett smart jäkla drag var pälsen då det var freezing kallt ute och defintivt mitt val av vans. Så jag traska glatt omkring utan att klaga på ömma fötter, eller åka taxi till och från visningar för den delen. Idag är en ny dag, och klackarna är dock på. Så en update senare!

// Fur Caroline Blomst Trousers Mango Suit Zara Bag YSL //

Dag 2 är här, och kom precis från en preessfrukost på Nk. Svenska ateljédesignern Sandra Backlund kör ett samarbete med just Nk. Spännande! Nu ska jag slurpa 3:e koppen kaffe för idag, och fler lär det väl bli. Puss, hörs sen.

Likes

Comments

Stress, stress & lite mer stress. Sitter i skrivande stund på kontoret och jobbar, också den första stunden på dagen vi gör de. Jo jobbat har vi gjort på ett sätt, bevakat alla dagens visningar. Så ska sammanfatta första dagen av modeveckan till er. Innan dess, lite koffeinpåfyllning så jag håller mig vaken!

Här är en favoritlook från Hunkydorys visning. White tuxedo jumpsuit and a white fux fur. Kinda obsessed.

Likes

Comments

Nouw Magazine